Aug 09, 2022
  Logg inn

Firmaet Debitnor som driver med gjeldsrådgivning i Oslo, fikk nylig Christian Tybring-Gjedde (FRP) til å stille spørsmål om GOA til finansministeren.

Saken ble oversendt arbeidsminister Anniken Huitfeldt som rette vedkommende. Svaret fra arbeidsministeren kom 15. april og var ikke oppløftende for Debitnor.

Spørsmålet og svaret kan leses her:

Debitnor fikk i november 2012 Nettavisen til å skrive en artikkel om GOA. Spørsmålet som ble stilt til finansministeren var en blåkopi av denne artikkelen. Debitnor fronter en svært primitiv oppfatning av GOAs kampanje mot private gjeldsrådgivere. (Vi vet ikke om de tror på det selv.) Deres påstand er: at det skal ikke mer til enn at en privat rådgiver har tatt seg betalt før man havner på GOAs "svarteliste". Det burde fremgå meget tydelig av vår webside at vi misunner ingen et honorar for en god jobb, men dessverre hører vi svært sjelden om gode jobber. Vår kampanje retter seg mot svindlere.

Vi ble nesten rørt over Debitnors samfunnsansvar, når de spør hva finansministeren vil gjøre for å stanse Gjeldsoffer-Alliansens misbruk av fellesskapets midler. Vi kan forsikre om at fellesskapets midler fortsatt skal bli brukt til beste for svake grupper som blir utsatt for kyniske aktører.

Vi viser også til omtale av firmaet i menyvalg "Gjeldsrådgivere" / Debitnor.

Dersom det er noen som har erfaringer med Debitnor, hører vi gjerne fra dem. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Nyeste emner på forumet

Se flere emner...

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.» les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 20 19 99
  • Kontoret er åpent 09.00 - 16.00.
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter