Boken er skrevet av Egil Rokhaug. Han er jurist og har siden 1992 arbeidet med personlig økonomi i Barne- og familiedepartementet.

Boken handler om hvordan økonomiske rådgivere kan gi bistand til personer med gjeldsproblemer, og hvordan gjeldstyngede selv kan løse slike problemer.

Rokhaug har særlig arbeidet med gjeldsordningsloven, gjeldsinformasjonsloven (gjeldsregisteret) og kredittopplysningsloven. Han underviser i personøkonomi og insolvensrettslige emner ved flere universiteter og høyskoler, og har sittet i flere lovutvalg, bl. a. Banklovkommisjonen. Han har tidligere utgitt flere bøker om disse emner.

GOA har hatt god kontakt med Egil Rokhaug siden vi ble etablert.

Boken koster kr. 695, og kan bestilles på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Medlemmer i GOA får 20 % rabatt, men da må bestillingen sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Nyeste emner på forumet

Se flere emner...

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.» les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 20 19 99
  • Kontoret er åpent 09.00 - 16.00.
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter