Jun 01, 2023
  Logg inn

Mentor Rådgivning

Mentor Rådgivning, v/ Bjørn Mortensen
Elvegaten 9 A, 5036 Bergen.


Flere lokale kommunale rådgivere har klaget på dette firmaet. De har sett hvor dårlige avtaler firmaet produserer. En rådgiver kunne rapportere om en avtale mellom Mentor og et uføretrygdet ektepar, der Mentor hadde inngått en «administrasjonsavtale» med skyldnerne. De skulle betale et månedlig beløp til Mentor, som skulle fordele dette på syv kreditorer. For denne tjenesten beregnet Mentor seg et honorar på kr. 800,- pr. måned! Ekteparet hadde signert på en avtale som skal vare flere år, og som var uoppsigelig! Den kommunale rådgiveren vil nå ta opp denne saken med Forbrukerrådet.

Flere kommunale rådgivere har tilskrevet Mentor og bedt om dokumenter eller oversikt i sakene, men får ikke svar. En rådgiver skriver: "De markedsfører seg bla ved små annonser i dagsavisene. Jeg fraråder mine klienter konsekvent å kontakte Mentor da jeg i flere tilfeller har sett hvordan de driver. En av dem som jobber der har tidligere jobbet i Lindorff, - han har gitt råd som ikke holder, - til en meget stiv pris!"

En annen rådgiver forteller om et ektepar som opprettet kontakt med Mentor for å forhandle fram en avtale. Seks måneder senere var fremdeles ingen avtale framforhandlet, og skyldnerne var i psykisk krise p.g.a utleggskrav og forliksklager som fortsetter å komme til tross for at Mentor har bedt om, og fått oversendt alle brev fra kreditorene. Eneste form for kommunikasjon i perioden, har vært at skyldnerne selv har ringt til Mentor.

Skyldnerne har allerede betalt kr. 7.000, og skal betale kr 600,- pr. mnd i honorar til Mentor gjennom hele avtaleperioden på ti år. 10 år. Totalt ca. kr. 80.000.


Et unødvendig råd: Styr unna dette firmaet!!

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Nyeste emner på forumet

  • Arv (3 Svar)
  • Hei Du kan gi avkall på arv. Dersom du er livsarving (det er feks . din mor eller far som du arver), kan ikke du bestemme hvem som skal motta arven du gir avkall på. Arven skal fordeles som om du er død. Det vil si at dersom du har barn, er det barna dine som mottar arven. Dersom den du arver...
  • i Temaer / Arv
  • ARV (2 Svar)
  • Normalt skal ikke namsmannen kunne gjøre noe med hennes arv. (Dersom hun ikke har gjeld.)
  • i Temaer / Arv
  • Trekk (2 Svar)
  • For det første: Har namsmannen nektet for at denne utgiften kan hensyntas? Eller spør du i forkant? Det er mye som tyder på at namsmannen vil hevde at dette ikke er en nødvendig utgift, dersom skyldner har lønnstrekk eller gjeldsordning. Imidlertid blir slike saker behandlet noe ulikt hos de...
  • i Temaer / Generelle spørsmål og svar
  • statens inkrevningsentral (2 Svar)
  • Hei Tordis Statens innkrevingssentral (SI) er særnamsmann. Det vil si at de har myndighet til å kreve inn ved bruk av tvang innenfor bestemte områder. Det betyr at SI kan nedlegge trekk i inntekten din. Da vil det bli trukket et bestemt beløp hver måned direkte av arbeidsgiveren din eller av...
  • i Temaer / Generelle spørsmål og svar

Se flere emner...

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.» les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

 • Pilestredet 17
  0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

 • +47 22 20 19 99
 • Kontoret er åpent 09.00 - 16.00.
 • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter