Aug 09, 2022
  Logg inn

Terje Moy i Kristiansand har funnet en ny, slu måte å tiltrekke seg oppmerksomhet fra desperate gjeldsofre som er på jakt etter råd og veiledning. Han har registrert en rekke nettsider med navn som lett kan forveksles med offentlige aktører.

Gjeldsoffer.org

Gjeldsrådgivning.org
Gjeldsordning.org
Gjeldssanering.net
Betalingsanmerkning.com
Tvangssalg.net
Namsfogden.net
Namsmannen.com
Kredittsjekk.net
Kemnerkontoret.com
Foreldelse.com
Barnetrygd.com
Dagpenger.net
Kredittkort.be
Kredittstyring.no
Inkassoguiden.no
Forliksrådet.com
Merverdiavgift.com
Lensmannen.com

Dette er jo kjente navn for de fleste, men hva finner de bak disse fasadene? Jo, de finner en telefontjeneste til kr. 26 pr. minutt, samt reklame for dyre forbrukslån. Samtlige av Moys nettsider er kjemisk renset for navn på firma eller innehaver. Det er først i Brønnøysundregisteret det dukker frem litt informasjon.

På siden for Kredittsjekk.net finner vi opplysning om at: "Alle våre rådgivere har flere års inkassoerfaring og har personlig inkassobevilgning fra Kredittilsynet. " Da fremstår det som noe merkelig at Terje Moy i Brønnøysundregisteret står oppført som enkeltpersonsforetak!

Romerikes Blad forsøkte å kontakte Terje Moy på telefon, men det ble en kort samtale og noen ufine svar. Svarene kan leses her:

GOA har nå kontaktet Forbrukerombudet om denne type markedsføring. Vi vil også kontakte Norwegian Bank, for å høre om de vil være bekjent av en slik "konsulent".

Uansett, styr unna dette firmaet!

Del artikkelen via sosiale medier.
0
Delt
 

Nyeste emner på forumet

Se flere emner...

Om oss

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA) er en organisasjon av gjeldsofre som arbeider for å hjelpe andre gjeldsofre. Leder i GOA er Bengt Scheldt.

GOA ble stiftet i 1991 og har ca. 700 medlemmer.

I Gjeldsoffer-Alliansens formålsparagraf står det:

«Gjeldsoffer-Alliansen er en ideell og allmennyttig organisasjon hvis formål er å hjelpe gjeldsoffere, sette søkelys på deres problemer og arbeide for å forbedre aktuelle lover. Organisasjonen skal arbeide for å spre kunnskap om gjeldskrisens konsekvenser for samfunnet på kort og lang sikt.

Et gjeldsoffer defineres som en privatperson med en gjeldsbyrde han/hun i utgangspunktet greide å betjene, men som på grunn av forhold vedkommende ikke har vært herre over er blitt umulig å betjene i overskuelig fremtid.
Organisasjonen er nøytral i forhold til partipolitikk og livssyn.» les mer

Gjeldsoffer-Alliansen (GOA)

Hvordan kontakter du GOA?

Vår post- og besøksadresse er:

  • Pilestredet 17
    0164 Oslo.

Besøk kun etter timeavtale! Vi har stor pågang.

  • +47 22 20 19 99
  • Kontoret er åpent 09.00 - 16.00.
  • Vi leser alle meldinger vi mottar, men av kapasitetshensyn må vi prioritere å besvare våre medlemmer.
Cron Job Starter